Liity sukuseuran jäseneksi

Sukuseuran jäsenyyden ehdot

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt.

Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksuista ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut ovat:

- vuotuinen jäsenmaksu 10 €
- 18-30 -vuotiaille 50 % alennus, alle 18-vuotiaat maksutta
- ainaisjäsenmaksu 100 €

Uudet jäsenet saavat liittymislahjaksi kirjan Tuovisten sukukirja 2010 hintaan 20 €.

Liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu toimittamalla sukuseuran jäsenvastaavalle oheisesta linkistä löytyvän liittymislomakkeen tiedot joko lomakkeella tai vastaavat tiedot sähköpostilla. Lisäksi tulee maksaa jäsemaksu Tuovisten sukuseuran tilille Ylä-Savon Osuuspankki, IBAN-koodi (tilinumero) FI59 5157 8520 0114 98.

Tuovisten sukuseuran jäsenlomake